Sarrià de Ter en Xarxa, un espai de Roger Casero a Ràdio Sarrià

Cada 1r i 3 divendres de mes al matí expliquem "la xarxa" a Sarrià de Ter: internet, xarxes socials, aplicacions….

3 espais diferents del Girona Temps de Flors 2017

En ple Girona Temps de Flors avui a la llista us recomanem tres espais que podeu visitar, i naturalment compartir a les xarxes socials amb l’etiqueta #TempsdeFlors!:

– La muntanya de la O: Enguany, es presenta un intervenció que va més enllà del passeig Arqueològic i relliga, a través d’un passeig de més de 3 km, nombrosos vestigis de la zona de la muntanya de la O; el riu Galligants i les seves fonts; el convent; la mina i ermita del calvari; la Catedral i Sant Pere, ombrejats per bosquines d’auró negre i llorer, oliverars i una de les millors visuals de Girona.

– Refugi antiaeri del jardí de la Infància: Un altre dels espais que aquest any s’ha volgut posar en valor és el refugi antiaeri del jardí de la Infància. Aquest espai, carregat de simbolisme i de memòria, acull en aquesta edició la proposta “A través de l’espill”, un joc de miralls i flors que convida el visitant a seguir una ruta sensorial de percepció visual, so i memòria.

– Ponts sobre l’Onyar: sis ponts que travessen el riu Onyar acullen projectes artístics i florals: des d’alguns dels ponts més emblemàtics, com el pont de Pedra o el pont de Sant Feliu, passant per d’altres de més icònics, com el pont de les Peixateries Velles, fins als clàssics pont de Sant Agustí o el pont de Tomàs de Lorenzana, i fins i tot algun pont en què el visitant descobrirà alguna sorpresa, com el pont de Sant Agustí!

Aquest contingut correspon a la Càpsula 86 del programa Sarrià de Ter en Xarxa emès a Ràdio Sarrià el divendres 19 de maig de 2017.

Podeu fer-nos arribar comentaris, recomanacions, propostes i suggeriments fent un comentari en aquest apunt o bé contactant amb nosaltres.

L’espai Sarrià de Ter en Xarxa s’emet el 1r i 3r divendres de mes de 2/4 d’11 a les 11 del matí a Ràdio Sarrià.

Deixa un comentari

Information

This entry was posted on 20/05/2017 by in Actualitat, Articles, General, La llista and tagged , , .